Карта АТО: ситуація на сході України на 3 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 3 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО і зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят.

Всього за минулу добу російсько-терористичні угруповання 6 разів порушили режим припинення вогню.

В результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали легкі поранення. Стан їх здоров'я - задовільний.

Напрямки:

На донецькому напрямку фіксувалася вся ворожа вогнева активність. Поблизу Авдіївки бойовики порушували перемир'я з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В районі Верхньоторецька окупанти застосували проти наших воїнів міномети калібру 82-мм і піхотне озброєння. На Приазов'ї загарбники також з 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по українським захисникам на підступах до Гнутове. Крім того, противник кілька разів з усього спектра піхотного озброєння обстрілював оборонні укріплення сил АТО навколо Водяного.

На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: