Середа в зоні АТО: 5 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку доби 3 січня і до 18:00 уздовж лінії розмежування на Донбасі були зафіксовані п'ять обстрілів українських позицій з боку бойовиків.

З початку доби 3 січня і до 18:00 уздовж лінії розмежування на Донбасі були зафіксовані п'ять обстрілів українських позицій з боку бойовиків.

Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 3 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 3 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У передмісті Авдіївки ворог обстріляв наші опорні пункти з гранатометів різних видів і великокаліберних кулеметів. Навколо Мар'їнки загарбники випустили 4 міни 82-го калібру», - йдеться в повідомленні.

З мінометів того ж калібру і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по оборонним укріпленням неподалік шахти Бутівка.

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

«На Приазов'ї, біля Водяного, окупанти застосували фактично весь арсенал піхотного озброєння - гранатомети різних видів і великокаліберні кулемети», - зазначають у штабі.

У цьому ж районі, але неподалік Широкино, бойовики порушували перемир'я зі стрілецької зброї. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках нашої оборони порушень перемир'я не зафіксовано.

Раніше розвідка дізналася про небойові втрати бойовиків на Донбасі.

Нагадаємо також, що в Німеччині не вважають конфлікт на Донбасі замороженим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: