Парковка на місці для інвалідів: нардеп образився на поліцію

Читать на русском
Депутат Верховної Ради від БПП Олександр Співаковський звинуватив поліцію в непрофесіоналізмі через спроби оштрафувати його за парковку на місці для інвалідів.

Депутат Верховної Ради від БПП Олександр Співаковський звинуватив поліцію в непрофесіоналізмі через спроби оштрафувати його за парковку на місці для інвалідів біля магазину «Епіцентр» у Херсоні.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає «Слово і Дело».

«Чесно скажу - тільки що пошкодував, що голосував за «реформу» Нацполіції. Приїхали з сім'єю о 17:30 в Херсонський Епіцентр. Потрібно було купити багато для маленької внучки. Не встиг перепарковаться, на мене відразу накинулися аж вісім поліцейських. Почали штовхати від машини. Я представився. Послали на... Я згадав часи лихих дев'яностих. Підійшов їх старший і відігнав стаю. Навіть не розумію, що він мав на увазі. Єдине що почув, що більш цікава робота, ще прибігли сім поліцейських. Такого я ще не бачив. Але старі кадри дійсно були виховані і розуміли пояснення. Це просто нові бандити. Я не маргінал. І мене знають як спокійну людину. Але якщо Голова Нацполіції не відреагує на публічне звернення народного депутата - я все буду робити, щоб така «поліція» замість того щоб ходити на шопінг займалася порядком і захистом людей», - написав депутат.

При цьому Співаковський в коментарях всіляко заперечує наявність відповідних знаків на парковці.

Нагадаємо, водіїв закликали прибрати авто з узбіч до 25 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: