Тимошенко так і не поскаржилася на президента до НАБУ та поліції

Читать на русском
Лідер фракції Батьківщини Юлія Тимошенко у вересні обіцяла звернутися до НАБУ та поліції щодо Петра Порошенка. Однак станом на 20 грудня скарги так і не надійшли.
Юлія Тимошенкоprm.ua

Глава фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко не виконала свою обіцянку звернутися до поліції та Національного антикорупційного бюро України щодо президента Петра Порошенка, компанії якого, за її словами, монополізують ринок зрідженого газу.

Про плани звернутися до поліції та НАБУ Тимошенко заявила 13 вересня, нагадує «Слово і Діло».

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко обіцяє, що в разі перемоги на виборах опозиція отримає посаду генпрокурораСказано 7 грудня 2005 р.Статус обіцянки: Архів

Однак 20 грудня і в Національному антикорупційному бюро, і в Нацполіції «Слову і Ділу» повідомили, що Тимошенко не зверталася до них із зазначеним питанням. Таким чином, нардеп свою обіцянку не виконала.

Раніше Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» збере 10 мільйонів підписів громадян проти продажу землі сільськогосподарського призначення. Ця обіцянка перебуває в процесі виконання.

Крім того, нардеп забула про свою обіцянку домогтися фінансування з державного бюджету повного видання творів Івана Франка.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося, як виконують обіцянки лідери електоральних рейтингів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: