В Івано-Франківську не встановили пам'ятник жертвам окупації, обіцяний понад рік тому

Читать на русском
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків в листопаді 2016 року обіцяв встановити наступного року пам'ятник жертвам окупаційних режимів. Наприкінці грудня в міськраді повідомили, що такий пам'ятник так і не був встановлений.
Руслан Марцінківfranyk.city

В Івано-Франківську в 2017 році не встановлювали пам'ятник жертвам окупаційних режимів, хоча таку обіцянку мер міста Руслан Марцінків давав ще в листопаді 2016 року.

«Наступного року плануємо встановити новий пам'ятник жертвам окупаційних режимів, який би відображав наше нинішнє протистояння з ворогом», – написав Марцінків у Facebook 17 листопада 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків має намір завершити будівництво школи в с. Хриплин у 2018 роціСказано 16 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Незважаючи на це, міськрада Івано-Франківська 22 грудня повідомила у відповідь на запит «Слова і Діла», що в 2017 році пам'ятник жертвам окупаційних режимів не встановлювали. З цього випливає, що мер свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Марцінків також не виконав обіцянку закупити 40 сучасних тролейбусів для міста в 2017 році.

Раніше аналітики «Слова і Діла» з'ясували, як мери міст України дбають про музейну та архівну спадщину й що міські голови обіцяли на 2018 рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: