В Івано-Франківську вже рік не можуть знайти підрядника під обіцяний мером спорткомплекс

Читать на русском
Міський голова Івано-Франківська не впорався з обіцянкою облаштувати в 2017 році спортивне поле для людей з особливими потребами.
Ілюстративне фото

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків не впорався з обіцянкою облаштувати в 2017 році спортивне поле для людей з особливими потребами.

Про це аналітики «Слова і Діла» довідалися, поспілкувавшись із мером у прямому ефірі одного з телеканалів.

28 листопада 2016 року Марцінків обіцяв, що на вулиці Вовчинецькій уже до кінця 2017 року буде облаштоване спортивне поле для людей з особливими потребами.

Більш ніж півроку знадобилося мерії, щоб підготувати тендер на будівництво багатоцільового спортивного об’єкта в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в. Однак охочих взятися за проект, вартість якого міська влада оцінила в 3,6 млн грн, не знайшлося.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв облаштувати спортивне поле для людей з обмеженими можливостями в 2017 роціСказано 28 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як повідомив днями сам Марцінків, мерія вже вп’яте оголошує тендер, але знайти виконавця робіт поки так і не вдалося. Тож збудувати спортивний комплекс, що включав би в тому числі майданчик для людей з особливими потребами, в 2017 році не вдасться.

«Склалася парадоксальна ситуація. Ми вже вп’яте робимо тендер, і жодна місцева компанія не хотіла брати участь. Зрозуміло, що зараз ми вже не встигнемо його зробити так, як воно має бути. Але це проблема з підрядними організаціями. Ми стикнулися цього року з тим, що немає підрядників. Є бажання, зробили проект, зробили експертизу, оголосили тендер – і ми вже вп’яте не можемо знайти підрядника, який би взяв зобов’язання, який би зробив це якісно», – поскаржився Марцінків.

Марцинкив дал комментарий Слову и ДелуСлово і Діло

Загалом у досьє Марцінківа на «Слові і Ділі» 147 обіцянок, з них виконані лише 30. Дізнатися, яке в нього місце в рейтингу відповідальності мерів, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: