Українські прикордонники не пропустили російського співака до Криму

Читать на русском
Співробітники Державної прикордонної служби не пропустили російського співака Євгена Кемеровського до анексованого Криму.

Працівники Державної прикордонної служби не пропустили російського співака Євгена Кемеровського до анексованого Криму.

Про це повідомила начальниця прес-служби Бердянського прикордонного загону Держприкордонслужби України Неля Доценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов запевнив, що БПП підтримає введення візового режиму з РФСказано 8 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Архів

За її словами, українські прикордонники не пропустили Кемеровського через кордон через відсутність у нього відповідного спецдозволу. Як пояснила Доценко, для перетину адміністративного кордону з Кримом іноземці та особи без громадянства повинні мати спеціальні дозволи, які видають в органах Державної міграційної служби України.

Також видання повідомляє з посиланням на джерела на КПВВ «Чонгар», що російський співак згадав, що має нерухомість на території Криму, й тому має намір отримати спецдозвіл для перетину адмінкордону в майбутньому.

Нагадаємо, 1 січня 2018 року почала роботу система фіксації біометричних даних для громадян 71 країни. Але ще 27 грудня Україна запустила тестовий режим біометричного контролю на кордоні з Росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: