Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов запевнив, що БПП підтримає введення візового режиму з РФ

8 листопада 2017 року народний депутат України Артур Герасимов запевнив, що БПП підтримає введення візового режиму з РФ (відео 10:45-11:00). Нардеп додав, що БПП виступає за впровадження біометричної фіксації громадян, які в'їжджають в Україну. Більш того він зазначив, що вже були прецеденти діяльності диверсійних та шпигунських груп. Нагадаємо, що візове питання актуалізувалося через чутки про поправку нардепа Івана Вінника до законопроекту "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях". Так, очікується, що у Заключних положеннях з'явиться формулювання про зобов'язання Кабміну розірвати дипломатичні відносини з Росією.
Архів
Сказано 8 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/nOXFOTDesr8?t=10m45s
  • https://www.radiosvoboda.org/a/news/28842196.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10009&num_s=2&num=&date1=&date2=&name_zp=%E2%B3%E7%EE%E2%E8%E9+%F0%E5%E6%E8%EC+%E7+%D0%EE%F1%B3%BA%FE&out_type=&id=

Результат

Станом на 12 липня 2019 року ВРУ не розглядала законопроект щодо уведення візового режиму з РФ. Обіцянка переноситься до "Архіву", оскільки політична фракція "Блок Петра Порошенка" не мала змоги проголосувати за відповідну ініціативу.