Рівненська АЕС відключила енергоблок

Читать на русском
Рівненська атомна електростанція вивела блок №1 в середній планово-попереджувальний ремонт розрахунковою тривалістю 39 діб.

Рівненська атомна електростанція вивела блок №1 в середній планово-попереджувальний ремонт розрахунковою тривалістю 39 діб.

Про це повідомляє Енергоатом, пише «Слово і Діло».

«30 грудня 2017 року 0:07 відповідно до графіка ремонтів діючих енергоблоків АЕС України та відповідно до узгодженої заявки енергоблок №1 Роівненської АЕС (ВВЕР-440) відключено від енергомережі для проведення середнього планово-попереджувального ремонту, розрахованого на 39 календарних діб. Зараз на енергоблоці проводяться операції за Програмою зупинення», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зараз в роботі знаходяться енергоблоки №1 і №4 Рівненської АЕС на номінальному рівні потужності із сумарним навантаженням тисячу чотиреста двадцять п'ять МВт.

При цьому на енергоблоці №3 РАЕС триває 23-а доба планово-попереджувального ремонту.

Всі роботи виконуються згідно з графіком.

Нагадаємо, на Запорізькій атомній електростанції в середу, 22 листопада, енергоблок № 4 відключений від мережі для проведення поточного ремонту.

Як повідомляло раніше «Слово і Діло», з чотирьох обіцяних Насаликом атомних енергоблоків вчасно вдалося запустити лише два.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: