Карта АТО: ситуація на сході України на 30 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 30 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Незважаючи на досягнуті домовленості по новорічно-різдвяному перемир'я, російсько-окупаційні війська не змогли в повній мірі забезпечити режим тиші.

Всього протягом минулої доби ворог зробив 6 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. В одному випадку українські військовослужбовці були змушені відкривати вогонь у відповідь з гранатометів і кулеметів.

В результаті ворожих обстрілу поранено двоє військовослужбовців і, на жаль, Україна втратила одного захисника.

Напрямки:

Як розповів сьогодні вранці спікер прес-центру штабу антитерористичної операції підполковник Василь Лабай, на луганському напрямку бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по нашим опорним пунктам близько Луганського.

На донецькому напрямку противник неодноразово з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілював оборонні укріплення сил АТО у шахти Бутівка. Гранатомети і легке піхотне озброєння загарбники застосували по захисників Кам'янки і Верхньоторецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: