Вифлеємський вогонь передали в зону АТО

Читать на русском
Пластуни і волонтери 29 грудня передали військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» священний вогонь.

Пластуни і волонтери 29 грудня передали військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» священний Вифлеємський вогонь.

Про це повідомляє міжвідомча мобільна прес-група ТУ «Луганськ», передає прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 28 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Передріздвяна традиція розповсюджувати Вифлеємський Вогонь Миру триває в районі проведення антитерористичної операції. Пластуни і волонтери передали військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» священний вогонь і домашні смаколики до святкового столу», - йдеться в повідомленні.

Волонтери розуміють важливість цього кроку, адже під час свят військовослужбовці будуть перебувати на бойових позиціях і будуть захищати Україну.

«З теплом і вдячністю від українського народу передаємо Вифлеємський Вогонь Миру в підрозділ, щоб на Святу вечерю наші військові змогли запалити свічку. Нехай цей вогонь буде служити захистом від всього поганого», - зазначив волонтер Андрій Орищенко.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала на Донбасі невідведених «Гради» бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: