Путін звільнив бізнесменів Криму від перевірок

Читать на русском
Російський президент Путін підписав закон, що звільняє бізнес в Криму від планових перевірок до 1 березня 2019 року.

Російський президент Путін підписав закон, що звільняє бізнес в Криму від планових перевірок до 1 березня 2019 року.

Про це повідомляється на офіційному порталі нормативно-правової інформації, пише «Слово і Діло».

Ви тримайтеся там. Частіше, ніж до Криму, Путін їздить лише до ПетербургаРосійський президент за три з гаком роки анексії Криму навідався на півострів 8 разів. Частіше він їздив лише до рідного Петербурга.

«Внести до федерального конституційного закону від 21 березня 2014 року Про прийняття в Росію республіки Крим і утворення у складі Росії нових суб'єктів - республіки Крим і міста федерального значення Севастополь зміни: у частині десятій статті 12 слова «До 1 січня 2018 року» замінити словами «До 1 березня 2019 року», - сказано в документі.

Уточнюється, що пункт десятий даного закону передбачав, що в Криму і Севастополі планові перевірки бізнесу обмежені одним разом на три роки і до 1 січня 2018 року не проводяться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму може з'явитися майданчик для майнінгу криптовалюти.

Як відомо, петербурзька компанія Південний проект придбала акції націоналізованого кримського заводу шампанських вин Новий Світ.

Раніше «Слово і Діло» писало, що влада Криму незаконно «націоналізувала» Ханський палац.

Також на 73-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН схвалили резолюцію про ситуацію з правами людини в окупованій Автономній Республіці Крим і Севастополі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: