Суд відхилив позов Саакашвілі до Мін'юсту

Читать на русском
Суд відмовив у відкритті провадження в адміністративній справі за позовом Саакашвілі на Міністерство юстиції і прокуратуру Києва.

Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) відхилив позов екс-президента Грузії, лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі на Мін'юст і прокуратуру, в якому той просив визнати незаконними розгляд запиту Грузії про його екстрадицію та проведення з цього приводу екстрадиційної перевірки.

Як інформує «Слово і Діло», про це в середу, 27 грудня, повідомляє прес-служба ОАСК.

Саакашвілі прокоментував отримання нідерландської візиПолітик стверджує, що вона йому не потрібна, тому що в нього достатньо пропозицій про громадянство від інших країн.

«Днями суд відмовив у відкритті провадження в адміністративній справі за позовом Саакашвілі на Міністерство юстиції і прокуратуру Києва», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в позові політик просив визнати протиправним прийняття Мін'юстом до розгляду клопотання Грузії про його видачу, а також просив визнати протиправною екстрадиційну перевірку на підставі цього клопотання.

Нагадаємо, Саакашвілі позивається в Окружному суді Києва на Міністерство юстиції України з вимогою визнати незаконною екстрадиційну перевірку щодо нього за запитом Грузії 21 грудня.

Раніше Саакашвілі прийшов до СБУ, однак відмовився брати участь у допиті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: