Саакашвілі прокоментував отримання нідерландської візи

Читать на русском
Політик стверджує, що вона йому не потрібна, тому що в нього достатньо пропозицій про громадянство від інших країн.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що йому не потрібна віза Нідерландів, оскільки у нього є пропозиції про громадянство від декількох європейських країн.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на NewsOne.

Влада vs. опозиція: на що провокує Саакашвілі та яка тактика БанковоїМіхеіл Саакашвілі написав листа до президента та зірвав допит у ГПУ. Напередодні соратники політика штурмували Жовтневий палац. Оцінку подіям дали експерти

«Мені не потрібна голландська віза. Усі ці місяці, поки я в Україні, я вже був на Заході, в будь-який момент міг виїхати в будь-яку європейську країну. У мене є пропозиція про громадянство - не візу, а громадянство - від декількох європейських країн, принаймні від їхніх провідних політиків. У мене є запрошення на роботу в Америку і в кілька країн Європи. Цієї проблеми в мене немає», - заявив Саакашвілі, зазначивши, що в нього є автоматичне право на громадянство Нідерландів, оскільки його дружина звідти.

При цьому політик не підтвердив і не спростував слова журналіста про наявність у нього нідерландської візи, а перевів розмову на наявність паспорта.

«У мене немає закордонного, у мене немає жодного повноцінного паспорта. Якби в мене був український паспорт - його спокійно визнавали б у Європі. Будь-яка європейська країна мене пустить, і це ні для кого не секрет», -додав Саакашвілі.

Нагадаємо, влада Нідерландів видала візу колишньому президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі.

Також відомо, що Саакашвілі вирішив судитися з Мін'юстом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: