Кличко розповів, коли ІКЕА зайде до Києва офіційно

Читать на русском
Шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA збирається протягом 1-2 років відкрити перший об'єкт у Києві.

Шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA збирається протягом 1-2 років відкрити перший об'єкт у Києві.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив менеджер із розвитку бізнесу IKEA Південно-Східна Європа Владислав Лаліч під час зустрічі в Києві з мером Віталієм Кличком.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв забезпечити ефективне використання земель та комунального майнаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Як зазначив Лаліч, рішення про подальші кроки ухвалять, зважаючи на результати дослідження ринку, яке зараз проводить компанія.

«Наразі IKEA підшукує найбільш прийнятну бізнес-модель, яка дозволила б реалізувати плани в Києві протягом найближчих одного-двох років», – ідеться в повідомленні.

Він також відзначив «високий попит з боку споживачів» в Україні.

Своєю чергою Кличко зазначив, що українці вже оцінили товари IKEA, але через відсутність компанії на ринку України змушені користуватися послугами посередників, які доставляють продукцію до нашої країни.

«Українці дуже чекають появи IKEA на нашому ринку», – сказав він, висловивши сподівання, що сторонам в короткі терміни вдасться досягти необхідних домовленостей.

Раніше український бізнесмен, голова правління ПрАТ «Мандарин Плаза» Олександр Черницький повідомив про вихід IKEA на український ринок.

Своєю чергою IKEA підтвердила, що дійсно планує завоювати український ринок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: