На дорогах Києва перед вихідними затори

Читать на русском

У п'ятницю ввечері на дорогах столиці утворилися затори.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сервіс Google Maps.

Згідно з даними сервісу, повільно рухаються автомобілі в районі станцій метро «Театральна», «Льва Толстого», «Університет», «Хрещатик», «Майдан Незалежності» і «Палац спорту».

Крім того, є проблеми з рухом на вулицях Велика Житомирська, Ярославів Вал і Володимирська і всіх прилеглих. Крім того, пробка утворилася на проспектах Перемоги (від центру і цирку в обидві сторони), на Романа Шухевича і Степана Бандери в сторону Троєщини, а також на Голосіївському проспекті у бік Одеської площі.

Також є затори на Подолі, а також в районі Контрактової площі.

Частково ускладнено рух транспорту на вулицях Набережно-Хрещатицька, Набережно-Лугова. Проблеми спостерігаються на проспекті Валерія Лобановського від Севастопольської площі і до Совських ставків. Пробка утворилася на вулиці Олени Теліги в бік метро «Дорогожичі».  Ускладнено рух на бульварі Лесі Українки (в сторону Печерського шляхопроводу), а також на Набережному шосе від Поштової площі і до моста Метро в обидві сторони.

Проблеми з рухом автомобілів спостерігаються на вулиці Протасів Яр, в районі Індустріального шляхопроводу, на вулиці Саксаганського і Дарницької площі (і прилеглих вулицях). Крім того, є проблеми з рухом на Окружній дорозі і в районі Одеської площі, а також на перетині проспекту Науки і вулиці Саперно-Слобідська.

Нагадаємо, у п'ятницю, 22 грудня, в Україні знову очікуються рясні снігопади, але вже 24-25 грудня буде відлига.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: