Незаконне збагачення Ляшка: НАБУ двічі відмовили в доступі до документів

Читать на русском
Один із районних судів столиці відмовив працівникам Антикорупційного бюро в доступі до документів, пов'язаних зі справою Олега Ляшка.
Олег Ляшкофото: УНІАН

У рамках розслідування можливого незаконного збагачення лідера фракції Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка детективи Національного антикорупційного бюро просили доступ до документів, пов'язаних зі справою.

В обох випадках суд відмовляв детективам, пише «Слово і Діло».

У першому клопотанні працівники Бюро просили надати тимчасовий доступ до документів київської філії «Контракт-Авто». Суд вказав, що детектив не підтвердив наявність достатніх підстав вважати речі й документи, доступ до яких необхідно отримати, що перебувають у володінні цієї компанії, через що й відмовлено в задоволенні клопотання.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що доведе необґрунтованість звинувачень САП у своєму незаконному збагаченніСказано 25 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

У другому – до інших документів, пов'язаних із розслідуванням. Однак детектив не з'явився на засідання, через що йому відмовили в доступі.

Нагадаємо в НАБУ повідомили, що Ляшко під час допиту поводився зухвало й лаявся.

Слід також зазначити, що 25 квітня Ляшко запевнив, що доведе необґрунтованість звинувачень НАБУ в своєму незаконному збагаченні. За інформацією Бюро, лідер «радикальної» фракції надав слідству необхідні документи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: