Гройсман розповів, що робити з єврономерами

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман виступає за зниження митних ставок на ввезення іноземних автомобілів.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман виступає за зниження митних ставок на ввезення іноземних автомобілів.

Про це він розповів на підсумковій прес-конференції, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Економічну правду».

Ніна ЮжанінаНародний депутат України
Южаніна заявила, що за тиждень буде зареєстрований законопроект щодо розмитнення іномарокСказано 7 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

На питання, як прем'єр ставиться особисто до автомобілів на європейських номерах, він відповів, що закон повинен бути один для всіх і «не повинно бути когось обраного на будь-яких номерах».

«Повинна бути загальна система розмитнення в Україні. Якщо є якісь ставки непомірні, давайте про це говорити. Але завозити автомобілі, які ніде ніким не реєструються і на яких часто скоюються злочини, і за якими неможливо нічого з'ясувати - це ненормально», - запевнив прем'єр.

За його словами, з цього питання ведеться робота в комітеті парламенту.

«Треба буде радитися із фракціями, аби навести в цьому питанні порядок. Ніхто не хоче нічого поганого відносно автомобілістів, але треба знаходити правильні рішення, які будуть робити всіх рівними перед законом. Я думаю, що більшість українців з цим погоджуються», - резюмував Гройсман.

Раніше ДФС підрахувала, що в Україні незаконно перебувають 150 тисяч автомобілів з іноземною реєстрацією.

Нагадаємо, в ВР ще в вересні збиралися зареєструвати законопроект про розмитнення іномарок, однак глава комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна провалила свою обіцянку. Детальніше - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: