Насалик, розповів про іранські інвестиції в Україну

Читать на русском
Україна має збудувати новий нафтопереробний завод, який забезпечить паливом вітчизняний ринок на рівні 94-95 відсотків. Іран висловив готовність співфінансувати такий проект.

Україна має збудувати новий нафтопереробний завод, який забезпечить паливом вітчизняний ринок на рівні 94-95%. Іран висловив готовність співфінансувати такий проект.

Про це сказав на підсумковій прес-конференції міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик, пише «Слово і Діло».

«Я глибоко переконаний, що в нашій державі необхідно або на базі державного приватного партнерства, або навіть це буде фінансування держави з інвесторами, будівництво нафтопереробного заводу з виходом не менш ніж 94-95%», – зазначив міністр.

При цьому Насалик повідомив, що урядова делегація минулого року була в Ірані й були отримані всі запевнення, що якщо такий завод в Україні будуватиметься, то Іран також готовий взяти участь у фінансуванні й повністю забезпечить ресурсом зі знижкою від тих параметрів, які існують на загальному ринку.

Нагадаємо, раніше в Кабміні розповіли, як скоротити споживання газу.

Токож стало відомо, коли українців змусять встановлювати лічильники газу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: