Одеський НПЗ роблять банкрутом незаконно

Читать на русском
Перевірка виявила грубі порушення норм закону Про відновлення платоспроможності боржника та визнання його банкрутом.

Головне територіальне управління юстиції в Запорізькій області в результаті перевірки діяльності арбітражної керуючої Мілени Фоменко в процедурі банкрутства Одеського НПЗ виявило грубі порушення норм закону.

Про це повідомляє прес-служба ОНПЗ, передає «Слово і Діло».

«Дії арбітражної керуючої були фактично спрямовані на посилення кризової ситуації на Одеському НПЗ з подальшою повною ліквідацією підприємства в інтересах третіх осіб», – йдеться в повідомленні.

Із заявою про злочин за фактами протиправних дій арбітражної керуючої, встановлених результатами перевірки, керівництво підприємства має намір звертатися до правоохоронних органів найближчим часом.

Суд заарештував майно Одеського НПЗ, як і передбачав АваковМайно та земельна ділянка Одеського нафтопереробного заводу від четверга під арештом

Нагадаємо, що трудовий колектив Одеського нафтопереробного заводу обрав представників до комітету кредиторів підприємства.

Раніше господарський суд Одеської області затвердив реєстр грошових вимог кредиторів ПАТ «Одеський НПЗ», що включає вимоги до підприємства з боку російського банку ВТБ та двох кіпрських компаній Сергія Курченка на суму понад 14 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: