Під Києвом горіла нафтобаза

Читать на русском
У вівторок, 19 грудня, в Василькові на території колишньої нафтобази «БРСМ-Нафта» виникло загоряння, яке було ліквідовано.

У вівторок, 19 грудня, в Василькові на території колишньої нафтобази «БРСМ-Нафта» виникло загоряння, яке було ліквідовано.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Повітряного командування «Центр» Повітряних сил Збройних сил України.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

«Займання яке відбулося сьогодні, 19 грудня, в Василькові на території нафтобази «БРСМ-Нафта»близько 17:00 ліквідовано. Підрозділи військової частини, які межують з даною територією, знаходяться на безпечній відстані. Ситуація під контролем командира повітряного командування «Центр» ПС України», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зараз на місці спалаху працюють представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції Василькова.

Як повідомлялося, в селі Заливанщина Вінницької області три людини загинули в результаті пожежі, що трапилася в ніч на неділю 17 грудня.

Нагадаємо, ДСНС назвала кількість загиблих на пожежах з початку року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: