Заворушення під Жовтневим: названа кількість постраждалих нацгвардійців

Читать на русском
У прес-центрі Національної гвардії України повідомили про те, що в ході зіткнень біля Жовтневого палацу в Києві 17 грудня постраждали 60 нацгвардійців.

У прес-центрі Національної гвардії України повідомили про те, що в ході зіткнень біля Жовтневого палацу в Києві 17 грудня постраждали 60 нацгвардійців, з них 15 були госпіталізовані.

Як інформує «Слово і Діло», відповідне повідомлення розміщене на сторінці гвардії в Facebook.

Штурм Жовтневого. Поліція відкрила кримінальні провадженняПоліція Києва відкрила кримінальні провадження за фактом спроби захоплення Жовтневого палацу прихильниками лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

«На місце виїхали карети швидкої допомоги. Після надання першої медичної допомоги 45 продовжили виконання службових обов'язків, а 15 були госпіталізовані: 13 - отруєння газом, один - травма обличчя, один - травма голови (в капюшон зимової куртки бійцеві закинули вибуховий пакет, але завдяки тому, що на ньому були засоби захисту і шолом, вдалося запобігти значних пошкоджень)», - сказано в повідомленні.

При цьому в Нацгвардії нагадали, що громадський порядок і безпеку на місці забезпечували близько тисячі працівників Національної поліції України та військовослужбовців Національної гвардії України.

Варто відзначити, що раніше повідомлялося про 32 постраждалих правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: