Допит зі зривом: у ГПУ прокоментували дії Саакашвілі

Читать на русском
Прокурор ГПУ Олександр Говорущак заявив, що лідер партії Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі зірвав проведення слідчих дій.

Прокурор ГПУ Олександр Говорущак заявив, що лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі зірвав проведення слідчих дій.

За словами прокурора, прибувши до контрольно-пропускного пункту ГПУ, Саакашвілі відмовився проходити далі для проведення допиту, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

Зимовий штурм Жовтневого палацу: черговий провал СаакашвіліНелояльні до влади лідери громадської думки не підтримали дії прихильників Міхеіла Саакашвілі під Жовтневим.

«Це свідчить про його небажання встановити істину в процесуальному провадженні», – зазначив Говорущак.

Він також зазначив, що Генпрокуратура має право на допит Саакашвілі.

Прокурор додав, що Саакашвілі буде повторно викликаний на допит.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі прийшов на допит до Генпрокуратури, але надавати свідчення відмовився. Він заявив, що прийде на допит лише після того, як його кримінальну справу передадуть до СБУ.

Як повідомлялося, 11 грудня Печерський райсуд Києва відмовив прокуратурі в обранні запобіжного заходу для Міхеіла Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту. Політик був звільнений і відправився додому.

Згодом ГПУ викликала Саакашвілі на допит 18 грудня, а генпрокурор Юрій Луценко уточнив, у чому саме підозрюють політика.

Також Генпрокуратура оскаржила рішення суду щодо Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: