Поліція: у ДТП загинуло в чотири рази більше українців, ніж в АТО

Читать на русском
За минулий рік у зоні проведення антитерористичної операції загинуло в чотири рази менше українських громадян, ніж під час дорожньо-транспортних пригод.

За минулий рік в зоні проведення антитерористичної операції загинуло в чотири рази менше українських громадян, ніж під час дорожньо-транспортних пригод.

Про це під час прес-конференції сказав начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков, передає «Слово і Діло», пише УНН.

У Раді пояснили, чи є сенс посилювати відповідальність за порушення ПДРЧлени профільного комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності виступають проти ухвалення законопроекту щодо посилення відповідальності за порушення ПД

«За 11 місяців 2017 року відбулася 146 тисяч дорожньо-транспортних пригод, з них 24 тисячі - з постраждалими. Але, на жаль, в цих пригодах загинуло 3058 громадян », - зазначив він. За словами Жукова, кількість жертв ДТП в Україні перевищує кількість загиблих в зоні проведення АТО.

«За 2016 зоні проведення АТО загинуло 763 наших захисника. У той же час в мирних містах на наших дорогах загинуло в 4 рази більше громадян. Щодня в ДТП в середньому гине 8 осіб», - додав начальник департаменту патрульної поліції.

За його словами, це говорить про те, що деякі нехтують правилами дорожнього руху і свідомо їх порушують.

Нагадаємо, суд ухвалив нове рішення щодо Олени Зайцевої, винуватиці ДТП у Харкові.

Раніше в Нацполіціі назвали кількість «п'яних» ДТП

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: