ДТП у Львівській області: Димінському повідомили про підозру

Читать на русском
У разі неприбуття підозрюваного йому буде обраний запобіжний захід та організовані заходи з його розшуку.

Слідчі повідомили винуватцю ДТП на Львівщині Петру Димінському про підозру.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на офіційний сайт МВС.

Наразі тривають заходи зі встановлення місцеперебування Димінського та виклику до слідчих. У разі неприбуття підозрюваного йому буде обраний запобіжний захід та організовані заходи з його розшуку.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 серпня 2017 року в районі с. Ямельня на автодорозі Львів-Краківець. Тоді зіткнулися автомобілі «Мерседес» та «Опель». У результаті ДТП загинула 31-річна мешканка Львівщини, водій «Опеля». Розслідування цієї ДТП у зв’язку з її резонансністю доручили слідчим Головного слідчого управління Національної поліції України.

На місці події водієм автомобіля-винуватця ДТП представився інший чоловік. Згідно з рішенням суду, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згодом Апеляційний суд Львівської області змінив це рішення на цілодобовий домашній арешт.

Проте слідчі після призначення низки необхідних процесуальних дій встановили відсутність факту керування автомобілем тим чоловіком, який спочатку назвався водієм «Мерседеса».

У зв’язку з цим 7 грудня слідчі повідомили Димінському про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Раніше суд обрав запобіжний захід охоронцю Димінського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: