Стало відомо, чому подружжя Загорій цікавилися телеканалом ZIK

Читать на русском
Медіа-експерт Катерина Загорій заявляє, що разом із чоловіком, народним депутатом від БПП цікавилася телеканалом ZIK у власних інтересах, АП не має до цього жодного відношення.

Медіа-експерт Катерина Загорій заявляє, що разом із чоловіком, народним депутатом від БПП, Глібом Загорієм цікавилася телеканалом ZIK у власних інтересах, а Адміністрація президента не має до цього жодного відношення.

Як інформує «Слово і Діло», про це вона сказала «Українській правді», коментуючи заяву телеканалу зі звинуваченнями у спробі рейдерства.

«Ми справді з чоловіком розмовляли з паном Димінським, у зв'язку з тим, що він є власником телеканалу. Про те, що телеканал або продається, або віддається в управління. Пан Димінський сказав, що йому не цікаво віддавати його в управління і йому не дуже цікаво продавати, але він готовий розглядати варіанти», – каже Загорій, зазначивши що здивована подібними звинуваченнями.

За словами медіа-експерта, розмова мала місце в грудні.

«Слова Адміністрація президента чи імена якихось вищих посадових осіб не звучали в цій розмові взагалі. Ця розмова була виключно про телеканал ZIK і більше ні про що», – наголосила вона.

На уточнююче запитання, вона також зазначила, що Загорії цікавляться телеканалом у власних інтересах, а не в чиїхось інших.

Нагадаємо, 15 грудня керівництво телеканалу ZIK вийшло із заявою, що оголошення підозри Димінському, пов'язане з тим, що він відповів відмовою на пропозицію «віддати телеканал в управління на 3 роки».

ZIK заявив, що з такою пропозицією нещодавно до львівського бізнесмена, який зараз перебуває за кордоном, звернулися від імені Адміністрації президента народний депутат Блоку Петра Порошенка Гліб Загорій з дружиною Катериною.

Тим часом національна поліція оголосила президента ФК «Карпати», бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, в національний розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: