Україна виділить чотири мільярди гривень на коридор Балтія-Чорне море

Читать на русском
На реалізацію транспортного коридору Балтія-Чорне море на проект Go Highway в 2018 році Україна додатково виділить чотири мільярди гривень.
Славомір Новак

На реалізацію транспортного коридору Балтія-Чорне море на проект Go Highway в 2018 році Україна додатково виділить чотири мільярди гривень.

Як інформує «Слово і Діло», про це під час підсумкової річної прес-конференції Міністерства інфраструктури України повідомив в. о. голови «Укравтодору» Славомір Новак.

Кияни зможуть критикувати міський транспорт за допомогою смартфонуКоли користувачі надсилають скаргу через розділ «Книга скарг», то автоматично погоджуються з тим, що КП «Київпастранс» отримає персональні дані, які вони вказали під час реєстрації в мобільному додатку.

«Мені приємно, що в 2017 році проект Go Highway ми почали реалізовувати завдяки додатковому фінансуванню уряду в розмірі 800 мільйонів гривень. Наступного року ми направимо на цей проект додатково 4 мільярди гривень фінансування», – повідомив Новак.

Варто відзначити, що Go Highway – це проект транснаціонального транспортного коридору, в рамках якого планується з'єднати українські чорноморські порти Миколаїва та Одеси з польським Гданськом у Балтійському морі.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про те, що Україна офіційно стала частиною загальноєвропейської транспортної мережі TEN-T.

Як повідомлялося, наприкінці липня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомляв, що Кабінет міністрів України виділив 800 млн грн на будівництво транспортного коридору Балтія-Чорне море Go Highway.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: