ГПУ направила до суду справу Каськіва

Читать на русском
Генеральна прокуратура закінчила досудове розслідування і скерувала до суду обвинувальний акт щодо екс-керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва.

Генеральна прокуратура закінчила досудове розслідування і скерувала до суду обвинувальний акт щодо екс-керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва.

Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

Квартира в Києві на Шовковичній і земля в Карпатах: чим володіє КаськівОдіозний екс-чиновник і бізнесмен задекларував квартиру в самому центрі Києва та земельну ділянку за 7 км від Буковеля.

«Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному проваджені за підозрою колишнього Голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України у вчиненні злочинів», - йдеться у повідомленні.

За його словами, йдеться про злочини, передбачені ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Лисенко додав, що 14 грудня до Печерського районного суду Києва було направлено обвинувальний акт стосовно Каськіва для розгляду по суті.

Раніше Печерський райсуд Києва постановив повернути закордонний паспорт Владиславу Каськіву.

Нагадаємо, ГПУ оскаржила рішення Печерського райсуду Києва звільнити екс-главу Держінвестпроекту Владислава Каськіва під заставу в розмірі 160 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: