На Донбасі місцевий житель стріляв у мера

Читать на русском
На Донбасі місцевий житель напав на мера міста Білозерське й відкрив стрілянину з вогнепальної зброї під ноги міського голови.

На Донбасі місцевий житель напав на мера міста Білозерське й відкрив стрілянину з вогнепальної зброї під ноги міського голови.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Попередньо встановлено, що біля будівлі міськради 61-річний місцевий мешканець здійснив постріл із вогнепальної зброї під ноги меру міста. Правопорушник затриманий, у нього вилучили обріз мисливської рушниці та гранату РГД-5», – ідеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини події, після чого буде надана правова кваліфікація.

Мером Білозерського є 47-річний Сергій Макеєв. На посаду міського голови був обраний у 2015 році. До того, як стати мером, був головою фермерського господарства «Злата-Лія».

Минулого року місцеві мешканці та активісти облили його зеленкою, при цьому зірвавши сесію міської ради. Як писали ЗМІ, населення було незадоволене його роботою, зокрема в питанні будівництва доріг. Також додамо, що в 2016 році він та його заступник побилися з активістами «Азова». Тоді протестувальники також висловлювали невдоволення його роботою.

Крім того, на нього вже чинили збройний напад. Примітно, що тоді також повідомлялося про влучення в ногу. Після інциденту нападники сіли в машину й зникли.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували понад тисячу вибухів на Донбасі.

Також стало відомо, що російські диверсанти знищують передові опорні пункти ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: