На Донбасі місцевий житель стріляв у мера

Читать на русском
На Донбасі місцевий житель напав на мера міста Білозерське й відкрив стрілянину з вогнепальної зброї під ноги міського голови.

На Донбасі місцевий житель напав на мера міста Білозерське й відкрив стрілянину з вогнепальної зброї під ноги міського голови.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Попередньо встановлено, що біля будівлі міськради 61-річний місцевий мешканець здійснив постріл із вогнепальної зброї під ноги меру міста. Правопорушник затриманий, у нього вилучили обріз мисливської рушниці та гранату РГД-5», – ідеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини події, після чого буде надана правова кваліфікація.

Мером Білозерського є 47-річний Сергій Макеєв. На посаду міського голови був обраний у 2015 році. До того, як стати мером, був головою фермерського господарства «Злата-Лія».

Минулого року місцеві мешканці та активісти облили його зеленкою, при цьому зірвавши сесію міської ради. Як писали ЗМІ, населення було незадоволене його роботою, зокрема в питанні будівництва доріг. Також додамо, що в 2016 році він та його заступник побилися з активістами «Азова». Тоді протестувальники також висловлювали невдоволення його роботою.

Крім того, на нього вже чинили збройний напад. Примітно, що тоді також повідомлялося про влучення в ногу. Після інциденту нападники сіли в машину й зникли.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували понад тисячу вибухів на Донбасі.

Також стало відомо, що російські диверсанти знищують передові опорні пункти ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: