Російські диверсанти знищують передові опорні пункти ЗСУ

Читать на русском
Наслідком нещодавньої ротації підрозділів спецпризначення ГРУ Генштабу Росії на Донбасі стала реалізація кількох нових тактичних прийомів з боку ДРГ противника.

Наслідком нещодавньої ротації підрозділів спецпризначення ГРУ Ггенштабу Росії на Донбасі стала реалізація кількох нових тактичних прийомів з боку ДРГ противника.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 12 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів

«Зокрема, російські диверсанти перейшли до тактики знищення передових опорних пунктів ЗСУ за допомогою масованого застосування РПО «Джміль», використання мінування (особливо з тилових напрямків) і влаштування так званих «раптових обстрілів» із ближніх і середніх дистанцій із нейтральної зони», – йдеться в повідомленні.

Відзначені відразу на декількох ділянках спроби розкриття режиму й порядку організації українськими військами несення бойової охорони, місць і порядку ведення спостереження, виявлення режиму використання чергових вогневих засобів, додали в ІС.

Як повідомлялося, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ.

Нагадаємо, з початку конфлікту на сході України й до 15 листопада 2017 року внаслідок конфлікту постраждали 35 тисяч 81 особа, 10 тисяч 303 особи загинули. Про це йдеться в черговому звіті Управління верховного комісара ООН з прав людини щодо ситуації в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: