Грип атакує: у трьох районах Рівненської області епідемія

Читать на русском
На 11 відсотків перевищений епідемічний поріг грипу в Березнівському районі. Це третій район, де запровадили обмежувальні заходи, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

На 11% перевищений епідемічний поріг грипу в Березнівському районі. Це третій район, де запровадили обмежувальні заходи, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Про це інформує «Слово і Діло».

Яких штамів грипу українцям остерігатися в цьому сезоні?«Слово і Діло» розібралося, якими новими штамами грипу українці хворітитимуть в епідсезоні 2017/2018.

За минулий тиждень в області на грип та ГРВІ захворіли 7382 мешканці. Це майже на 4% менше, ніж за попередній період. Серед хворих 5438 дітей (73,7%).

Ще минулого тижня в Радивилівському та Дубровицькому районах медики зафіксували перевищення епідемпорогу захворюваності та запровадили обмежувальні заходи. Найменше звернень до лікарів у зв’язку з грипом та ГРВІ зафіксували в Демидівському, Дубенському та Зарічненському районах.

Нагадаємо, наприкінці листопада в семи садочках Володимирецького району Рівненської області припинили навчання через карантин.

Тим часом київська влада розповіла про поточну ситуацію з грипом і ГРВІ. Загалом минулого тижня підхопили небезпечний вірус і потрапили до лікарні 210 осіб, 187 із них – діти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: