Ощадбанк призупинить прийом платежів

Читать на русском
Ощадбанк 16 і 17 грудня призупинить прийом комунальних та інших платежів через відділення у зв'язку з переходом на новий план рахунків бухгалтерського обліку.

Ощадбанк 16 і 17 грудня призупинить прийом комунальних та інших платежів через відділення у зв'язку з переходом на новий план рахунків бухгалтерського обліку.

Про це повідомляється на офіційному сайті банку, пише «Слово і Діло».

Ощадбанк залишатиметься у власності державиСказано 30 вересня 2011 р.Статус обіцянки: Виконано

Як зазначається, відділення банку в ці дні будуть працювати в режимі консультацій. Комунальні та інші платежі можна буде провести в інформаційно-платіжних терміналах і системі Ощад 24/7, сказано в повідомленні.

Ощадбанк переходить на новий план рахунків бухгалтерського обліку згідно з постановою Національного банку України від 11 вересня 2017 року №89. Постанова передбачає зміну номерів клієнтських рахунків з метою впровадження нових міжнародних стандартів.

«Це забезпечить підвищення прозорості, надійності, безпеки банківської системи України в цілому і якості послуг для клієнтів зокрема», - наголошується в повідомленні.

Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні.

Зміни торкнуться частини мережі відділень, які зазвичай працюють у вихідні.

Fitch очікує прибутку від українських банківБанківський сектор України може повернутися до прибуткової діяльності в 2018 році. Востаннє сектор отримав прибуток за весь рік у 2013 році.

Також у банку уточнюють, що для Києва додатково прийнято рішення про продовження часу роботи відділень 18, 19 і 20 грудня на 1 годину для надання можливості бажаючим встигнути сплатити комунальні платежі за пільговими тарифами (до 20 грудня 2017 року включно).

Раніше повідомлялося, що Ощадбанк виплачуватиме кошти вкладникам проблемних фінустанов.

Також відомо, що переселенці зможуть отримувати соцвиплати не тільки в Ощадбанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: