Рейтинг Трампа встановив історичний антирекорд

Читать на русском
Рейтинг президента США Дональда Трампа досяг нового мінімального значення. Про це свідчать дані опитування, проведені дослідницьким центром Pew Research Center.

Рейтинг президента США Дональда Трампа досяг нового мінімального значення. Про це свідчать дані опитування, проведені дослідницьким центром Pew Research Center.   Згідно з дослідженням, лише 32% американців схвалюють роботу Трампа на посаді президента, що є рекордно низьким показником за всю історію спостережень, пише «Слово і Діло».   При цьому 63% опитаних незадоволені діями американського лідера.   У серпні рейтинг Трампа впав до рекордних на той момент 34% схвалення.

Екс-радник Трампа обіцяв бізнес-партнеру зняти санкції з РосіїЕкс-радник Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн у день його інавгурації пообіцяв колишньому колезі по бізнесу скасувати санкції проти РФ.
  Опитування проводилося в період з 29 листопада по 4 грудня. У ньому взяли участь 1 тис 503 повнолітніх громадянина США. Похибка становить 2,9 процентних пункту.

Нагадаємо, члени палати представників США в середу проголосували проти проекту резолюції про імпічмент президенту країни Дональда Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: