Опитування: 90% прихильників Трампа готові знову віддати за нього голоси

Читать на русском
88 відсотків опитаних заявили, що вони б висловили підтримку Трампу повторно, а в травні таких респондентів було менше – 82 відсотки.

Приблизно кожен восьмий американець, який проголосував на президентських виборах 2016 роки за кандидатуру Дональда Трампа, не впевнений у тому, що знову зробив би такий вибір.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на опитування дослідницької компанії «Іпсос».

Рейтинг Трампа встановив історичний антирекордЗа півроку правління Дональд Трамп має найнижчий рейтинг підтримки серед всіх президентів США за останні 70 років.

Перше опитування компанія провела в травні, потім повторила його в липні. В ході липневого опитування 12% респондентів заявили, що якби вибори 2016 року проходили зараз, то вони не стали б голосувати за нинішнього президента, серед них 5% повідомили, що вибрали б будь-якого іншого кандидата або взагалі не стали б голосувати, а решта 7% – не знають, як би вони вчинили.

При цьому 88% опитаних заявили, що вони б висловили підтримку Трампу повторно, хоча в травні таких респондентів було трохи менше – 82%. Також двома місяцями раніше 8% опитаних не стали б голосувати або не знали, як їм вчинити, а 4% – голосували б за Гілларі Клінтон, Гері Джонсона або Джилл Штейн.

Раніше Трамп визначився з кандидатурою посла США в Росії.

Нагадаємо, в Білому домі прокоментували пропозицію про імпічмент Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: