МЗС попередило українців: відвідувати Єрусалим небезпечно

Читать на русском
МЗС України рекомендує своїм громадянам утриматися від поїздок до ізраїльського міста Єрусалим в зв'язку з масовими протестами.

МЗС України рекомендує своїм громадянам утриматися від поїздок до ізраїльського міста Єрусалим в зв'язку з масовими протестами.

Як інформує «Слово і Діло» про це повідомляє посольство України в Ізраїлі.

Єрусалим – столиця Ізраїлю: на що здатні арабські країни та що буде даліПрезидент США підписав указ про визнання Єрусалима столицею Ізраїлю. В Палестині на знак протесту почали палити портрети Трампа. Ситуацію оцінили експерти.

«У зв'язку з рішенням президента США про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і про переведення посольства США в Єрусалим, існує ймовірність загострення ситуації безпеки на Західному березі і в Східному Єрусалимі через терористичну загрозу», - йдеться в повідомленні.

Також громадянам України рекомендують уникати відвідування найближчим часом цих місць, а тим, хто вже перебуває в Ізраїлі, радять бути пильними і уникати скупчення людей.

Як повідомлялося, 6 грудня президент США Дональд Трамп визнав Єрусалим столицею Ізраїлю і оголосив про перенесення посольства США з Тель-Авіва до Єрусалиму.   У четвер, 7 грудня, на вулицях Єрусалиму почалися заворушення після указу Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: