Гройсман весь день перебуває в Раді – ЗМІ

Читать на русском
Володимир Гройсман знаходиться у Верховній Раді України, де сьогодні в найближчі години планується розгляд у другому читанні проекту Державного бюджету на 2018 рік.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман наразі перебуває у Верховній Раді України, де сьогодні в найближчі години планується розгляд у другому читанні проекту Державного бюджету на 2018 рік.

Про це з посиланням на УНН інформує «Слово і Діло».

Бюджет-2018: авантюра МОЗ щодо фінансування первинної медициниДовкола медичної реформи та нової системи оплати медпослуг від початку було багато дискусій. З розглядом бюджету їх стало ще більше, адже стоїть питання фінансування сфери. Що пропонує МОЗ, розповіли експерти.

За даними агентства, глава уряду перебуває у Верховній Раді, оскільки сьогодні голосувалося багато важливих законопроектів, а також планується голосування за Головний кошторис держави на наступний рік.

За неофіційними даними, Володимир Гройсман був у парламенті весь день.

Відзначимо, що деякі парламентарі не виключили, що голосування за проект держбюджету-2018 почнеться після 22 години вечора.

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман в четвер вранці зустрілися з парламентською фракцією «Блоку Петра Порошенка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: