День ЗСУ на Донбасі: епіцентр протистояння перемістився на Приазов'я

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи заборонені мінськими домовленостями міномети різних калібрів і танки.

З півночі бойовики 11 раз порушували режим перемир'я в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Визволення заручників протягом україно-російського конфлікту на Донбасі в 2014-2017 рокахЗа три роки військового конфлікту на сході України, крім значних людських жертв, руйнувань та тимчасової втрати території Донбасу, українці вивчили слова полонені та зниклі безвісти. Слово і Діло відстежило, які цифри називали політики.

Так, російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, заборонені мінськими домовленостями міномети різних калібрів і танки.

З початку доби на луганському напрямку зафіксований єдиний обстріл. Ще на світанку окупанти випустили більше десяти 120-мм хв на підступах до Новолуганського.

Карта АТО: ситуація на сході України на 6 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 6 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Епіцентр протистояння перемістився на Приазов'ї. Тут, поблизу Широкіно, бойовики неодноразово застосовували весь спектр піхотного озброєння і 120-мм міномети, а вранці по позиціях наших захисників кілька разів стріляв танк», - зазначають у штабі.

«Також з мінометів різних калібрів ворог вів вогонь неподалік Старогнатівки і Водяного. Захисників Гнутового противник обстрілював із гранатометів різних типів, а захисників Богданівки - з озброєння БМП. Також на донецькому напрямку стрільба з легкого піхотного озброєння зафіксована поблизу Авдіївки», - додають у прес-центрі.

Нагадаємо, на Донбас прибули нові російські військові.

Також відзначимо, що жителі Донбасу залишаться без продуктів ООН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: