Жителі Донбасу залишаться без продуктів ООН

Читать на русском
Всесвітня продовольча програма ООН вирішила припинити надання продовольства та іншої гуманітарної допомоги жителям України, яких торкнувся конфлікт на Донбасі.

Всесвітня продовольча програма ООН вирішила припинити надання продовольства та іншої гуманітарної допомоги жителям України, яких торкнувся конфлікт на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив представник гуманітарної організації у вівторок, 5 грудня.

За його словами, припинення поставок допомоги на схід України в наступні два місяці відбудеться через недостатнє фінансування ВПП.

За словами спікера, через проблеми з коштами для організації ставало все складніше продовжувати реалізовувати свої програми в Україні.

Всесвітня продовольча програма буде продовжувати свою діяльність в обмеженому режимі на сході України як мінімум до середини 2018 року і буде і надалі стежити за ситуацією в країні, зазначив спікер ВПП.

На Донбас прибула гуманітарна допомога ООНЧерез контрольний пункт в'їзду/виїзду Новотроїцьке Волноваського району Донецької області на виїзд до неконтрольованої владою України території Донбасу пройшли 8 автомобілів із вантажем гуманітарного призначення від Всесвітньої продовольчої організації ООН.

Всесвітня продовольча програма є структурним підрозділом Організації Об'єднаних Націй і найбільшою в світі гуманітарною організацією.

Раніше в ООН констатували збільшення рівня бідності на Донбасі.

Також в ООН повідомили, що Україна лідирує за кількістю загиблих від мін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: