У Мінську назвали дату розведення сил у Станиці Луганській

Читать на русском
У Мінську тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі домовилася про розведення сил в районі Станиці Луганської 10 грудня.

У Мінську тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі домовилася про розведення сил в районі Станиці Луганської 10 грудня.

Про це повідомила прес-секретар представника України Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook ввечері у вівторок, 5 грудня, пише «Слово і Діло».

ОБСЄ: ситуація на Донбасі погіршуєтьсяМісія ОБСЄ фіксує численні порушення режиму перемир'я, зокрема, у Ясинуватої в Донецькій області, які відбуваються протягом останніх двох тижнів.

«Ситуація з безпекою залишається нестабільною, СММ ОБСЄ продовжує констатувати збільшення кількості обстрілів. Останній обстріл в районі Cтаниці Луганської зафіксовано 2 грудня. За умови дотримання режиму тиші з боку ОРЛО протягом семи днів, 10 грудня заплановане проведення розведення сил і засобів на цій ділянці», - написала Оліфер.

За її словами, також була досягнута домовленість щодо ремонту пішохідного моста в Станиці Луганській. Роботи заплановані на 9-10 грудня з залученням місії ОБСЄ. Робота пункту пропуску на цей період буде тимчасово припинена.

Раніше на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську українська сторона заявила, що бойовики продовжують зривати відкриття КПВВ «Золоте» в Луганській області.

Як відомо, в Україні анонсований наймасштабніший обмін полоненими, який повинен відбутися ще до Нового року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: