Військові розповіли, що відбуватиметься на передовій в День ЗСУ

Читать на русском
У день Збройних сил України, який відзначатиметься 6 грудня, військовослужбовці в зоні АТО готуються до провокацій з боку бойовиків.

У день Збройних сил України, який відзначатиметься 6 грудня, військовослужбовці в зоні АТО готуються до провокацій з боку бойовиків.

Про це «Слово і Діло» розповіли військові, які несуть службу в Луганській області. За їхніми словами, 6 грудня свята, як такого не буде, тому що на передовій всі знаходяться в стані бойової готовності.

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 5 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Точно будуть якісь вручення від міністерства. Приїде, напевно, хтось із командування, але їхнє пересування, природньо, тримають в секреті. Але, насправді, тут не до свят», - повідомив офіцер-розвідник однією з піхотних бригад.

За його словами, до свят, на кшталт Дня Збройних сил, Нового року та Великодня терористи особливо сильно обстрілюють позиції української армії. Наприклад, в минулому році обстріли 6 грудня збільшилися до декількох десятків за добу.

Раніше з'ясувалося, чи вистачить зимової форми для всіх бійців ЗСУ.

Нагадаємо, Міноборони запросило громадян взяти участь у флешмобі в день ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: