Полторак розповів про загрозливі напрямки з боку РФ

Читать на русском
Глава Міністерства оборони України Степан Полторак повідомив про загрозливі напрямках для можливої агресії з боку Російської Федерації.
Степан Полторак

Глава Міністерства оборони України Степан Полторак повідомив про загрозливі напрямках для можливої агресії з боку Російської Федерації.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив в інтерв'ю ТСН.

«Маючи такого сусіда, як Росія, то все що пов'язано з кордоном з нею - це загрозливе напрям. Починаючи від Придністров'я, на жаль, Криму і, звичайно, Сходу України, де формується інфраструктура російських збройних сил, створюються нові підрозділи і з'єднання, навіть формуються армії», - зазначив він.

Разом з тим, Полторак додав, що Україна має військові частини на всіх напрямках.

 «Сьогодні можемо говорити про те, що розташування сил така, що збройні сили зможуть виконати завдання по захисту територіальної цілісності на всіх напрямках, по всій території України», - сказав він.

Також, відповідаючи на питання про можливі загрозливих напрямках на Заході, Полторак зазначив, що Україна розглядає сусідів на Заході - Угорщину, Польщу та інших - як партнерів, які допомагають Україні реформуватися і працювати.

Як повідомлялося, раніше в спеціалізованій антикорупційної прокуратурі оприлюднили лист міністра оборони Степана Полторак, представлене на розгляд суду у справі заступника міністра Ігоря Павловського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: