Стало відомо, про що Полторак говорив з головою Конгресу українців Канади

Читать на русском
Полторак обговорив з головою Конгресу українців Канади Павлом Грод спільні дії по просуванню національних інтересів України для розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив з головою Конгресу українців Канади Павлом Грод спільні дії по просуванню національних інтересів України для розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення міністра на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці 15 листопада.

Три роки на посаді: як виконує обіцянки міністр оборони Степан ПолторакСимволічно, що міністра оборони призначили в День захисника України. «Слово і Діло» вирішило нагадати про основні обіцянки глави Міноборони.

«Тільки що в процесі зустрічі з головою Конгресу українців Канади Павлом Гродом скоординували спільні дії по просуванню національних інтересів країни заради розгортання повноцінної місії ООН на Донбасі для досягнення миру і безпеки», - написав Полторак.

Відзначимо, що глава українського оборонного відомства перебуває з візитом в Канаді, де бере участі в урочистостях з нагоди відкриття в місті Ванкувер Міжнародної конференції ООН з питань миротворчості, і в рамках візиту зустрівся з міністром міжнародного розвитку та франкофонії Канади Марі-Клод Бібо.

«Вдячний всім представникам уряду Канади за небайдуже ставлення до проблем України та підтримку, яку вони завжди демонструють на всіх міжнародних заходах», - написав Полторак.

Раніше міністр назвав причини небойових втрат на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: