Київ накриє негода

Читать на русском
У столиці України 5-6 грудня прогнозується погіршення погодних умов, буде вітряно й місцями сніжно, а на дорогах очікується ожеледиця.

У столиці України 5-6 грудня прогнозується погіршення погодних умов, буде вітряно й місцями сніжно, а на дорогах очікується ожеледиця.

Про це в понеділок, 4 грудня, «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«5 грудня в столиці можливий невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Також синоптики прогнозують цього дня хмарність, вітер переважно північно-західний, 5-10 метрів на секунду, температура вночі 1-3 морозу, вдень близько нуля», – йдеться в повідомленні.

Водночас вночі 6 грудня в Києві очікується невеликий сніг, а вдень мокрий сніг і дощ, на дорогах буде ожеледиця, вітер північно-західний і західний, 7-12 м/с, температура вдень 0-5 тепла.

Сніговий колапс на Закарпатті: трасу для вантажівок відкрилиПерекритий через сильні снігопади рух трасою Київ-Чоп вже відкритий для проїзду вантажних автомобілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через складні погодні умови в ніч на 4 грудня були знеструмлені 88 населених пунктів у трьох областях у західній частині України.

Як відомо, погода в листопаді встановила новий рекорд у Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: