У Києві встановлений новий температурний рекорд у листопаді

Читать на русском
Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, середньомісячна температура листопада в Києві склала +3,3 градуса, що вище за кліматичну норму на 1,2 градуса.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, середньомісячна температура листопада в Києві склала +3,3°С, що вище за кліматичну норму на 1,2°С.

Про це в п'ятницю, 1 грудня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Центральної геофізичної обсерваторії.

Найхолоднішим днем ​​стало 24 листопада, коли температура опустилася до -5 градусів. Найтепліше було 11 листопада – максимальна температура тоді досягла +11,2°С.

За місяць зафіксовано 47 мм опадів, а це 92% кліматичної норми. Але навіть з урахуванням таких показників недобір у 137 мм, що утворився з початку року, навряд чи буде повністю компенсований у грудні.

За даними метеорологів, температура повітря із січня до листопада в столиці перевищувала кліматичну норму на 1,9°С. У зв'язку з цим 2017 рік може увійти до десятки найтепліших із початку спостережень.

Нагадаємо, раніше метеорологи зафіксували в Києві найтеплішу ніч за 137 років спостережень.

Також у Києві був побитий 85-річний температурний рекорд. У четвер, 21 вересня, стовпчик термометра піднявся до +28,3 градуса.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: