Сніг знеструмив 88 населених пунктів

Читать на русском
Через ускладнення погодних умов, пориви вітру, в ніч з 3 грудня на 4 грудня сталося знеструмлення 88 населених пунктів у 3 областях України.

Через ускладнення погодних умов (пориви вітру) в ніч з 3 грудня на 4 грудня сталося знеструмлення 88 населених пунктів у 3 областях України.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на ГСЧС.

«Київавтодор» відзвітував про прибирання снігу – фотоКомунальне підприємство «Київавтодор» повідомляє, що в суботу, 2 грудня, до ручного прибирання снігу було залучено 227 працівників.

«У ніч з 3 грудня на 4 грудня в результаті ускладнення погодних умов (дощ і налипання мокрого снігу) через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 88 населених пунктів у 3 областях, а саме: Львівська - 41 н.п., Закарпатська - 30 н. П. і Волинська - 17 н.п.», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні на більшій частині території України синоптики прогнозують мокрий сніг і дощ, лише в Одеській та Миколаївській областях без опадів.

Також у зв'язку з різким погіршенням погодних умов, а саме внаслідок сильних снігопадів, у Львівській та Закарпатській областях обмежили рух автотранспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: