У Києві маршрутка протаранила фуру, є постраждалі

Читать на русском
На вулиці Палладіна в Києві маршрутка врізалася в фуру, в результаті постраждали щонайменше три людини.

На вулиці Палладіна в Києві маршрутка врізалася в фуру, в результаті постраждали щонайменше три людини.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Київ оперативний».

У Києві сталася ДТП з сином ВірастюкаУ Києві на пішохідному переході невідомий на Toyota Corolla збив сина українського стронгмена Василя Вірастюка.

Повідомляється, що водій вантажівки DAF зупинився для відпочинку перед тривалою дорогою, так як прямував до Сербії (звідки він родом). Заборонних знаків для стоянки не було, автомобіль - яскраво-жовтого кольору.

«Через кілька годин відпочинку, водій прокинувся від сильного поштовху. Як виявилося, маршрутний автобус TATA, який прямував за маршрутом 745, на повному ходу в'їхав в його причіп. Причину зіткнення водій «маршрутки» пояснити не зміг», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що водія з маршрутки деблокували бійці ДСНС. Від удару постраждали сам водій, а також чоловік і жінка (пасажири), які в подальшому з різними травмами були госпіталізовані. Ще трьом пасажирам надано медичну допомогу на місці.

Як повідомлялося, на Великій Окружній дорозі в Києві сталося зіткнення мікроавтобуса Ford, маршрутки Mercedes та автомобіля Daewoo, постраждали п'ятеро людей.

Раніше повідомлялося про смертельне ДТП на проспекті Возз'єднання, біля моста Патона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: