Радник Трампа закликав до жорсткої розмови з РФ

Читать на русском
Герберт Макмастер повідомив, що настав час для жорсткої розмови з Росією через її підтримки сирійського уряду і підривних дій в Європі.
Герберт Макмастер

Радник з питань національної безпеки генерал Герберт Макмастер повідомив, що настав час для жорсткої розмови з Росією через її підтримки сирійського уряду і підривних дій в Європі.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Голос Америки.

Удар у відповідь США по силах Асада і союз проти Тегерана: як приборкати Іран руками саудитівВійська Асада пішли в наступ на американську базу. У квітні через застосування хімічної зброї за вказівкою Асада Трамп завдав ракетного удару у відповідь, а потім – заручився підтримкою Саудівської Аравії. Які важелі тиски мають саудити й на що здатні США?

Зокрема, він зазначив, що підтримка Росією уряду президента Асада затягла громадянську війну і створила кризу, яка перекинулася на Ірак, сусідні країни і Європу.

«Підтримка Росією такого жахливого режиму, який є частиною цього конфлікту, це питання треба піднімати, так само, як підривні дії Росії в Європі. Тому, я думаю, пора почати цю жорстку розмову з Росією», - сказав Макмастер.

Як повідомлялося, раніше Макмастер повідомив, що Вашинготон продовжить підтримувати українську армію і надавати військову допомогу, що заплановано також бюджетом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: