Поліпшення відносин з Росією: в Канаді зробили заяву

Читать на русском
Канада завжди була прихильником України підтримувала Київ в питанні військової агресії РФ, в тому числі, застосувавши до Москви санкції за Крим і Донбас.

Міністр оборони Канади Хардж Саджан вважає, що найближчим часом поліпшення відносин з РФ неможливо в зв'язку з агресивною політикою Росії щодо України і Грузії.

Про це пише Укрінформ, передає «Слово і Діло».

«Я завжди залишаються оптимістом. Сподіваюся, це нам вдасться (почати діалог в РФ - ред.), Але не думаю, що це дійсно станеться найближчим часом», - сказав він.

Глава міноборони Канади зазначив, що ескалація ситуації не приносить користі нікому, а світовій спільноті потрібно докласти зусиль для вирішення проблем у відносинах з Росією.

Країни-союзники України: хто і як підтримує Київ у війні з Росією«Слово і Діло» з’ясувало, які країни світу та як саме допомагають Україні у боротьбі з російською агресією.

«У той же час, хочу нагадати канадцям, що нам довелося піти на це саме через агресію Росії: через нелегальну анексії Криму, подій в Грузії і на Донбасі. Ми повинні прислухатися і послати потужний сигнал стримування, що і робимо в рамках НАТО», - заявив міністр оборони.

Як повідомлялося, Канада розширила список санкцій проти Росії, додавши в нього 15 осіб, з них 6 депутатів Державної думи РФ від окупованого Криму.

Раніше, також посол США назвав умову для зняття санкцій з РФ.

Детальніше про союзників України в протистоянні з РФ - в матеріалі за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: