Зведення АТО: бойовики 10 раз порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, яка давно мала б бути відведеною від лінії зіткнення.

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, яка давно мала б бути відведеною від лінії зіткнення.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють у штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 грудняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Сьогодні, як і декілька днів поспіль, епіцентром збройної нестабільності залишився луганський напрямок. Тут, ще на початку доби, ворог випустив понад два десятки мін різних калібрів по наших опорних пунктах біля Новотошківського, Новоолександрівки і Новолуганського», — йдеться у повідомленні.

За даними штабу, окрім зброї, забороненої Мінськими угодами, загарбники здійснювали провокації із використанням озброєння БМП неподалік Зайцевого і Лозового. Поблизу Кримського та Жовтого противник порушував перемир’я із застосуванням гранатометів та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування з великокаліберних кулеметів та автоматів обстрілювали підступи до Кам’янки, а на Приазов’ї, з гранатометів і легкого піхотного озброєння, — опорні пункти біля Водяного.

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська 10 разів порушили режим припинення вогню.

В штабі АТО вже попереджали раніше, що російські окупаційні війська готують диверсійні і збройні провокації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: