У Херсонській області військовослужбовець влаштував стрілянину

Читать на русском
У Херсонській області солдат частини, яка дислокується неподалік від Чаплинки, залишив свій пост і приїхав в магазин в населеному пункті.

У Херсонській області солдат частини, яка дислокується неподалік від Чаплинки, залишив свій пост і приїхав до магазину в населеному пункті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, передає «Слово і Діло».

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

«26 листопада близько 22:20 до чергової частини Чаплинського відділення поліції надійшло повідомлення, що в районному центрі поблизу супермаркету АТБ у результаті стрілянини була поранена людина. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що між військовослужбовцем та цивільними виник конфлікт. Солдат дістав автомат Калашникова й зробив декілька пострілів. У результаті вогнепальне поранення ноги отримав 29-річний чоловік. Потерпілий прооперований, стан його здоров'я задовільний.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Військовослужбовець за скоєння кримінального злочину був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Судом йому обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Нагадаємо, 20 листопада в місті Дніпро біля супермаркету невідомий відкрив стрілянину, в результаті якої були поранені четверо чоловіків.

Відзначимо також, раніше в Білгород-Дністровському зловмисник відкрив вогонь у дворі житлового будинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: